Primăria Curtea de Argeş este scoasă la vânzare pe Internet

Un cetăţean din Curtea de Argeş care a vrut să îşi schimbe apartamentul s-a gândit să vadă şi oferta de pe internet. A avut, însă, surpriza să vadă că pe unul din site-uri, unde scria “vând/schimb apartament ultracentral” era pusă şi o poză sugestivă: cea a primăriei din municipiu. Nu se ştie care a fost motivul care l-a îndemnat pe argeşean să scoată clădirea primăriei la vânzare, însă şi mai interesant este că nimeni nu s-a arătat interesat să cumpere primăria.

Valoarea imobilului: 65.000 de euro

„Poată că nu le-o fi plăcut culoarea”, crede Cosmin, tânărul care a găsit primăria scoasă la vânzare. Pe site, valoarea clădirii este estimată la 65.000 de euro. Pentru aceşti bani, se oferă apartament ultracentral, cu trei camere, două băi, două balcoane şi centrală proprie, într-un oraş curat şi liniştit, foarte aproape de zona turistică Transfăgărăşan/Lac Vidraru, ideal pentru cei care vor să se retragă din Bucureşti. Celor interesaţi, cumpărătorul le mai acordă o posibilitate: îl dă la schimb cu un alt apartament în Bucureşti.

O glumă proastă?

Reprezentanţii primăriei spun că foarte probabil e doar o glumă neinspirată. “Probabil cel care a vrut să vândă apartamentul nu a avut vreo poză şi a pus-o pe cea a primăriei. Oricum, primăria nu este de vânzare şi în interiorul primăriei nu există nici un apartament cu trei camere, care să fie scos la vânzare”, a precizat juristul Radu Chirca, secretarul primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email