Primăria a anunţat două licitaţii importante în ajunul Crăciunului

Printre proiectele care au obţinut finanţare la Curtea de Argeş se numără „Creşterea siguranţei şi securităţii cetăţenilor din municipiul Curtea de Argeş prin implementarea unui sistem de supraveghere video”, şi  „Creşterea calităţii infrastructurii rutiere în municipiul Curtea de Argeş”. Ambele proiecte au câte o componentă de publicitate, ca toate proiectele cu fonduri europene. Primăria a respectat legea şi a postat pe site-ul specializat de licitaţii cele două anunţuri, numai că termenele au …prins foarte bine, între Crăciun şi Anul Nou, când foarte multă lume era ocupată cu alte lucruri, când funcţionarii instituţiilor statului au fost şi puţin plecaţi.
Licitaţiile au fost anunţate pe 24 decembrie, în ajunul Crăciunului, iar termenul de depunere a ofertelor a fost 5 ianuarie. În cadrul acestor proiecte urmează să fie organizate conferinţe de presă, să fie date comunicate, să fie realizate afişe, autocolante, panouri şi plăci, să se organizeze trei dezbateri publice, în şcoli şi alte locaţii publice, cu conţinut educativ-preventiv pe linie de circulaţie, droguri, consum de alcool, măsuri de prevenire a victimizării, etc. Valoarea primului contract este de  81.650,00 lei fără TVA, iar a celui de-al doilea – 371.600,00 lei fără TVA.
Cine va câştiga licitaţia
La ora la care citiţi aceste rânduri e posibil să avem un câştigător. Sau doi.  Surse bine informate din Primărie ne-au dezvăluit că s-ar cam şti cine se va ocupa de publicitatea celor două proiecte, o persoană importantă, cu „trecere” la cine trebuie. Dacă nu iese cum trebuie, există oricând o armă, contestarea licitaţiei. Vă vom ţine la curent cu rezultatele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email