Primim la redactie: „Orasul e murdar si plin de câini!”


Pe adresa de mail a ziarului nostru am primit de la un cititor o foarte bună analiză a realităţilor din oraş, însoţită de poze de toată frumuseţea. Nu este singurul mesaj de acest gen, pe această temă, primit la redacţie, dar e cu siguranţă cel mai pertinent. Vă invităm să citiţi, atât pe dumneavoastră, cititorii noştri, cât şi pe, sau mai ales pe cel care ar trebui să ia măsuri.

Stimati redactori,
 Toate bune şi frumoase în ziarul dumneavoasttră, dar eu cred că în interesul nostru este să ştim ce are de gând primarul acestui oraş cu mizeria din acest oraş. Cu groază trebuie să vă spun că aceasta se observă cu OCHIUL LIBER mai ales în zona FĂGĂRAŞ, pe bulevard, în piaţa centrală. Din păcate, de când a fost învestit acest nou primar în acest oraş pe care îl numiţi cu o curioasă mândrie MUNICIPIU, nu s-a făcut nimic în privinţa curăţeniei. O să spuneţi că acei oameni care poartă nişte obiecte de crengi din secolul XIX, fac aşa ceva.Vă înşelaţi! Aceşti indivizi şi individe plimbă acele obiecte prin tot oraşul şi fac renumitul PRAF ROMÂNESC cu care putem să ne mândrim în toată Europa. Dumneavoastră aţi fotografiat vreodată maldărul de gunoi de lănga CASA DE CULTURĂ?
Dumneavoastră aţi văzut rablele care îşi atârnă mizeria în parcarea din faţa amărâtului de monument istoric care încă mai poarta numele de BISERICA DOMNEASCĂ?
Dumneavoastră aţi circulat seara pe bulevardul Basarabilor să vedeţi în ce beznă se cufundă mai ales în zona UNIC până la POSADA? Oare în acest oraş care se vrea european nu mai există sisteme de spălare a carosabilului? Sau acum avem criză şi am scăpat!
Îl întreb pe domnul primar prin intermediul dumneavoastră dacă îi este bine ca primar într-un oraş cu o piaţă centrala ca în OUAGADUGOU sau CONGO?
Îl întreb pe domnul primar dacă e mândru de str. RÂMNICU-VÂLCEA în care toate maşinile circulă pe mijlocul străzii din cauza gropilor canalizării care tronează pe partea dreaptă a străzii venind dinspre Vâlcea?
 Aştept din partea dumneavoastra să luaţi atitudine faţă de această mizerie cronică ce ne invadează plămânii şi ochii în fiecare zi. Aş vrea să aveţi articole în care să arţtati totala indiferenţă a autorităţilor faţă de maşinile care tronează pe trotuarul vis-a-vis de biserica domnească şi care fac transport ilegal spre Piteşti. Să luaţi la întrebări pe cei care îşi lasă rablele în parcarea aceleaşi amărâte de Biserici Domneşti, pentru a fi vândute. Nu ştiam că avem un parc de rable în această parcare! Dacă aşa a hotărât primarul, cel puţin să ştim şi noi pentru ce l-am votat.
 Aştept cu interes reacţia dumneavoastră.
 Cu stimă,
 Dr. Fleturis

Nota redacţiei
– După cum vedeţi, prima noastră reacţie este să publicăm nemulţumirile dumneavoastră, pentru că suntem convinşi că sunt ale tuturor celor care locuiesc la Curtea de Argeş şi cărora le pasă de cum arată… municipiul. Despre rablele de la Biserica Domnească am mai scris, ca şi despre câinii care au ocupat, parcă, oraşul. Drept este că nu s-a întâmplat nimic, dar aste ne îndeamnă să scriem şi mai departe, poate cineva se va sesiza, cineva al cărui salariu, măricel, îl plătim noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email