Primarul Panţurescu, în luptă pentru un nou mandat. “Am adus 32 de milioane de euro din fonduri europene”

PSD a aprobat în adunările generale lista candidaţilor la funcţia de primar în localităţile din Argeş. În zona Curtea de Argeş nu sunt surprizeprea mari, acolo unde primarii PSD au pierdut la ultimele alegeri candidează acum din nou, cum e cazul la Albeşti, unde candidat este Vasile Sava, ori la Valea Danului, unde candidează  Vasile Dina. La Şuici candidatul PSD la Primărie este Constantin Iatagan, la Arefu Gheorghe Stoican, la Băiculeşti Niculaie Dragnea, la Brăduleţ Alecu Evlampie, la Cepari CristianCiobanu,  la Cicăenşti Viorel Mânzatu, la Corbeni Nicolae Dinică, la Corbi Constantin Mogaru, la Ciofrângeni Dorin Panţeru, la Mălureni Florian Bucălie, la Muşăteşti Constantin Oancea, la Poienari Constantin Mateescu, la Sălătrucu Nicolae Langer, la Tigveni Doru Slătineanu, la Valea Iaşului Cristian Enescu.

La Curtea de Argeş candidează, din nou, Constantin Panţurescu. „Eu trebuie să fiu mulţumit de funcţionarii din Primărie şi cetăţenii de noi toţi!”, ne declara primarul în iulie 2016, la câteva zile după ce fusese învestit în funcţie.El ne vorbea atunci despre „echipa pe care o vom face noi toţi cei din Primărie şi Consiliul Local”, despre „lucrurile care nu înseamnă investiţii mari, dar au impact asupra imaginii municipiului”.

32 de milioane de euro din fonduri europene

În ultimii patru ani, primarul Panţurescu a adus la Curtea de Argeş zeci de milioane de euro prin proiecte europene, unele dintre ele fiind în implementare acum. „30% din buget reprezintă cheltuielile de funcţionare, iar restul sunt pentru investiţii. 32 de milioane de euro s-au adus pe fonduri europene, de 10 ori mai mult decât avem noi în buget. Am luat tot ce se putea lua pentru toate tipurile de proiecte”, declara anterior Constantin Panţurescu, referindu-se la bugetul local pe 2020. Proiectele cu fonduri europene, în număr de cinci, sunt „Creşterea eficienţei energetice a Spitalului”, „Dezvoltarea unui sistem de transport modern, accesibil şi durabil”, „Eficienţă energetică prin implementarea sistemului de gestionare inteligentă a iluminatului public”, „Dotarea şi echiparea ambulatoriului” şi „Dezvoltarea transportului public în municipiu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email