Primarul nu a mai răspuns sesizărilor de şase luni

Primarul Nicolae Diaconu nu a mai răspuns de mai bine de şase luni sesizărilor adresate on-line de cetăţenii din municipiu. În tot acest timp, oamenii au lăsat 18 comentarii, însă nu au primit niciun răspuns.  Nemulţumirile oamenilor pleacă de cele mai multe ori de la probleme cu care se confruntă zi de zi. Printre altele, argeşenii se plâng de calitatea apei potabile, cer să fie rezolvată problema câinilor maidanezi, ar vrea să ştie ce străzi vor fi asfalte şi întreabă autorităţile locale dacă anul acesta vor fi concesionate locurile de parcare. O altă persoană pune sub semnul întrebării criteriile în baza cărora au fost repartizate locuinţele ANL din municipiu.
„De ce nu luaţi măsuri împotriva maidanezilor?”
Cele mai multe sesizări ale oamenilor sunt legate de numărul tot mai mare, al maidanezilor. Oamenii sunt îngroziţi de câinii fără stăpân, care umblă în haită şi atacă la orice colţ de stradă. „Vă rog să rezolvaţi problema câinilor vagabonzi. De ce nu luaţi măsuri, adică să vă faceţi treaba? Sunt deja foarte mulţi, foarte agresivi. Vă rog să luaţi măsuri pentru transportarea lor într-un loc adecvat şi să nu mai permiteţi să fie aduşi şi din alte părţi!”, spune una din sesizări. „Domnule primar, vă rog luaţi măsuri în legătură cu câinii maidanezi de lângă şcoala nr. 6, sunt în jur de 20 de câini, nu se mai poate trece pe stradă,  ce se întâmplă? Este o problemă care trebuie urgentată, deoarece aceştia sunt agresivi şi muşcă lumea!!”, scrie într-o altă sesizare.
„Parcările vor fi concesionate? ”
Un alt cetăţean ar vrea să ştie dacă este adevărat că parcările dintre blocuri vor fi concesionate. „Domnule primar am citit un articol din ziar în care aţi spus că veţi aproba ca de la 1 ianuarie 2011 se pot plăti parcările dintre blocuri cu o suma modică de 5 lei pe luna (60 lei pe an). Ne puteţi spune dacă aţi vorbit serios în aceasta privinţă sau sunt doar vorbe aruncate în vânt?”, scrie într-una dintre sesizări. Un alt argeşean, vizibili iritat, a ţinut să îi reproşeze primului edil că a uitat de promisiunile făcute în campania electorală. „Aţi promis o agendă plină locuitorilor din Curtea de Argeş şi nu aţi rezolvat nici 10% din “minciunile electorale”; sau oare are legătură cu activitatea dumneavoastră până în 89′. Poate cu această ocazie îmi veţi răspunde la sesizare şi la reclamaţiile adresate”, scrie cetăţeanul nemulţumit.
„Domnule primar, la robinete curge apă cu nămol! ”
De pe site ul www.domnuleprimar.ro nu lipsesc nici sesizările legate de calitatea apei potabile. Oamenii spun că uneori la robinete curge apă cu nămol şi, în plus, consideră că recenta majorare a preţului nu este justificată. „În urmă cu câteva zile, am dat drumul la apă şi m-am îngrozit. Curgea nămol!!! Directorul Bolovan îşi bate joc de noi? Înţeleg că sunt conducte vechi, dar nici chiar aşa! Dumneavoastră, domnule primar, beţi apă de la robinet? Dar dumneavoastră domnule Bolovan?”, întreabă o femeie din municipiu. O altă persoană, nemulţumită de creşterea preţului la apa potabilă, ameninţă că va sesiza problema la OPC.
„Eliberaţi parcările de rable! ”
O altă nemulţumire a oamenilor este legată de maşini abandonate care ocupă locurile de parcare. „Vă aducem la cunoştinţă că în parcarea blocului E2A există o maşină scoasă (radiată) din circulaţie şi care este folosită drept depozit de către proprietarul ei care se ocupă cu vânzarea de îmbrăcăminte second-hand. Menţionăm că această maşină nu a mai fost mişcată de câţiva ani iar noi cei care plătim rămânem fără loc de parcare. Vă rugăm analizaţi situaţia şi să luaţi măsuri”, îi cer locatarii din zonă primarului Nicolae Diaconu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email