Primarul nu a mai răspuns sesizărilor cetăţenilor de cinci luni

Din luna mai primarul Nicolae Diaconu nu a mai răspuns sesizărilor făcute de cetăţenii din Curtea de Argeş pe site-ul www.domnuleprimar.ro. Reclamaţiile s-au adunat, problemele s-au înmulţit, numai răspunsurile primarului şi rezolvarea problemelor sunt le fel.
Una dintre ultimele reclamaţii este făcută de Cristian Radu, care scrie – „Domnule primar, pe data de 9 martie 2011 am făcut o sesizare privind iluminatul pe strada Voevozi, iluminat care se face chiar şi atunci când este soarele pe cer. Pe data de 2 mai aţi răspuns că cei de la CEZ aprind luminile. Vă întreb, domnule primar, factura iluminatului public nu se plăteşte din banii publici? Pe data de 22 mai v-am răspuns că încă această problemă persistă. CEZ returnează banii primiţi pentru această energie consumată doar pentru a creşte factura de iluminat public? Au trecut totuşi 5 luni şi cineva din primăria acestui oraş nu este capabil să aprindă şi să stingă două becuri atunci cînd este necesar”.
„Avem un oraş murdar şi împuţit!”
Ultima reclamaţie postată pe site-ul menţionat aparţine lui Gabriel Popescu. Iată ce reclamă argeşeanul – „Domnule primar, ne lăudăm că avem un oraş curat, îngrijit, şi de fapt este cât se poate de murdar şi împuţit. Pe de-o parte cetăţenii sunt de vină, că nu au bun simţ, o problemă este folosirea străzilor şi/sau trotuarelor pe post de depozitare diverse (balast, lemne de foc, gunoi, materiale de construcţii, etc.). Autorităţile locale parcă nu există şi în loc să-şi facă treaba şi să-i sancţioneze, trec cu vederea aceste probleme din diferite motive (nepotu’ lui x, deci are relaţii, popă de la biserică y, cutărescu de la … etc.). Vă rog, scoateţi oamenii pe teren şi aplicaţi amenzi, avertismente scrise, etc. şi rezolvaţi odată această problemă, este penibil să faci slalom pe stradă printre betoniere şi mormane de pietriş sau grămezi de lemne, rumeguş…
Vreau să va reamintesc şi faptul că de ani de zile în câteva zone din oraş  – Ivancea, Posada, Sf. Gheorghe, zona Lidl –  este adunat gunoiul direct în stradă, lucru foarte urât şi fără logică. Cred că există o maşină care colectează acest gunoi dar se mişcă cam greu, că durează cel puţin o zi până este ridicat, lucru ce duce la “îmbunătăţirea” imaginii oraşului nostru minunat…”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email