Primarul l-a scos pe Dumitrache din comisia de examen pentru manager al Centrului de Cultură „ca să nu mai fie discuţii de radio şanţ”

Noul reprezentant al Consiliului Local în comisia de concurs pentru postul de manager al Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrcenu” este consilierul local Marius Moisescu. „Pentru a nu mai crea discuţii de radio şanţ l-am scos pe dl. Dumitrache din cpmisie”, a spus primarul Constantin Panţurescu la şedinţa de Consiliu de săptămâna trecută, şedinţă la care consilierii au aprobat o hotărâre prin care Moisescu îi reprezintă în comisia de concurs.

De altfel, Ştefan Dumitrache a făcut o cerere prin care renunţa la comisie. „În concurs s-a înscris doamna Lavinia Năstase cu care am avut mai multe colaborări, ultima în luna decembrie, iar de partenerul de viaţă al domniei sale (…) mă leagă o frumoasă prietenie”, şi-a motivat acesta renunţarea. O „frumoasă prietenie” îl leagă pe Ştefan Dumitrache şi de celălalt candidat pentru acest post, prietenie despre care au tot vorbit consilierii locali la şedinţe.

Cine mai face parte din comisie

Din comisia de examen fac parte Marius Moisescu, reprezentant al autorităţii locale, Araxi Neguşanu şi Cristian Cocea, specialişti, reprezentanţi ai Direcţiei de Cultură Argeş.

Vă reamintim că 1 aprilie a fost ultima zi în care au putut fi depuse candidaturi pentru postul de manager al Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeş. Au depus proiecte de management doi candidaţi, cel care s-a înscris şi prima dată, Silviu Gherman, şi Lavinia Năstase, fost director al Centrului Cultural Ştefăneşti.

Este al doilea concurs pentru acest post, după ce primul a fost anulat pentru că la avizierul Primăriei condiţiile de concurs erau diferite faţă de ceea ce aprobase Consiliul Local. Condiţiile sunt aceleaşi ca data trecută – vechime şapte ani, iar studiile – din categoria socio – umane, adică cinematografie şi media, teatru şi arte, muzică, arte vizuale, limbi moderne, limba şi literatura română, jurnalism şi ştiinţe ale comunicării, studii culturale.

Noul calendar al concursului este următorul – 1 aprilie – data limită de depunerea a proiectelor de management, în format scris şi în format electronic precum şi a dosarelor de concurs de către candidaţi, 2 aprilie – selecţia dosarelor (au fost acceptate ambele dosare), 15 aprilie – 21 aprilie – analiza proiectelor de management, prima etapă, 6 mai – susţinerea proiectelor de concurs în cadrul interviului, a doua etapă, 14 mai – rezultatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email