Primarul Ion Georgescu: „Nu accept ca Dacia să termine sub locul cinci”

După şase etape, Dacia Mioveni ocupă locul 7 având următoarea linie de clasament:      6    2-3-1  6-5  9p  (0).
Parcursul echipei antrenate de Iordan Eftimie nu poate fi considerat bun, dacă ţinem seama de programul relativ uşor pe care l-a avut Dacia în cele şase etape. Echipa din Mioveni a pierdut patru puncte, câte două cu Fortuna Covaci, care după şase etape are un singur punct, şi două la Mioveni, cu o altă nou promovată F.C. Silvana. Situaţia echipei a fost analizată de primarul Ion Georgescu, preşedintele Consiliului de Administraţie la clubului Dacia.

„La finalul turului ne vom despărţii de 5-6 jucători”

Etapa trecută, Dacia a pierdut primul meci în acest campionat, la UTA Arad.
– Mă aşteptam la mai mult, mai precis, la un meci egal, dar aşa se întâmplă atunci când nu poţi să dai gol nici de la câţiva metri de poarta adversă. Sunt dezamăgit de atitudinea unor jucători, mijlocaşi şi atacanţi…
Care sunt aceştia?
– Nu vreau să-i nominalizez deocamdată, dar o să-i vedeţi la finalul turului, atunci când ne vom despărţi de ei dacă nu-şi vor schimba atitudinea faţă de joc, faţă de echipă.
Adică vor fi daţi afară?
– Exact. Nu ascund faptul că vor pleca acei jucători care au „o valoare prea mare” pentru Dacia Mioveni. În situaţia asta sunt 5-6 jucători.
Urmează un meci important cu liderul seriei, Universitatea Cluj. Este în pericol postul antrenorului Iordan Eftimie?
– „Grecul” nu-i în pericol până la acest meci, dar dacă nu vor juca bine şi nu vor câştiga acest meci, nimic nu mai este sigur.

„Arbitrii se răzbună pe echipele din Argeş, după cazul Penescu”

Care este de fapt obiectivul echipei în acest campionat?
– Ocuparea unui loc cât mai sus în clasament, dar nu accept să fie sub locul 5.
Cu bugetul cum staţi în această perioadă de criză financiară?
– Nu avem banii pe masă, dar cu ajutorul Consiliului Local şi al unui sponsor puternic îi încropim, şi rezolvăm problema.
Şi dacă echipa va fi la finalul campionatului pe unul din primele două locuri care duc în prima ligă?
– Nimeni nu-i opreşte… Noi cu siguranţă că ne vom descurca, aşa cum am făcut-o şi în urmă cu doi ani când am promovat.
Cum comentaţi arbitrajele pe care le au echipele din Argeş?
– Este o părere personală: echipele din Argeş, Dacia, Internaţional, dar şi cele din liga a treia, suferă din pricina cazului Penescu. La F.C. Internaţional s-a văzut cel mai bine acest lucru, mai ales la partidele jucate la Mioveni. După cazul Penescu, arbitrii vor să se răzbune pe echipele noastre. Asta este părerea mea, şi cred că nu greşesc. Să vă dau un singur exemplu: atunci când arbitrii arată cartonaş galben jucătorilor de la echipele argeşene, îl arată sus şi sunt foarte energici, iar atunci când avertizează jucătorii altor echipe, d-abia, d-abia îl arată, de parcă le pare rău…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email