Primarul Diaconu se luptă cu primarul Clujului

Dacă în ziarul nostru de ieri vă informam că primarul Nicolae Diaconu este pe locul al treilea în topul celor mai activi primari pe site-ul www.domnuleprimar.ro, astăzi situaţia s-a schimbat. Edilul Curţii de Argeş a urcat pe locul doi, imediat după primarul Clujului, Sorin Apostu.
Diaconu nu mai răspunsese sesizărilor postate pe site-ul ul www.domnuleprimar.ro de către cetăţenii municipiului din ianuarie. În urma semnalelor trase de noi, Nicolae Diaconu s-a mobilizat şi a răspuns tuturor reclamaţiilor pe care i le-au făcut argeşenii pe internet. E drept că răspunsurile sunt de genul „voi discuta, voi lua măsuri, vom vedea”, etc, dar măcar a aflat şi primarul despre problemele pe care le au locuitorii oraşului pe care îl administrează.
Una dintre sesizările cele mai frecvente se referă la câinii vagabonzi. Iată cum răspunde primarul unei astfel de reclamaţii – „Am scos la licitaţie serviciul de ecarisaj. Vom înfiinţa o biobază. Câinii sănătoşi vor fi sterilizaţi iar cei bolnavi vor fi eutanasiaţi. În cursul anului 2011 ne-am propus tratarea unui număr de 1000 de câini fără stăpân”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email