Primarul Diaconu începe să răspundă. Deocamdată, doar la sesizări.

Vă informam zilele trecute despre faptul că primarul Nicolae Diaconu nu a mai răspuns întrebărilor adresate de cetăţenii din municipiu pe site-ul www.domnuleprimar.ro din luna ianuarie. Sensibil la semnalele trase de noi, Diaconu a urcat rapid în topul celor mai activi primari în ultimele şapte zile pe site-ul menţionat. Nu a ajuns cu răspunsurile la zi, dar măcar a început să răspundă.
Astfel, primarul Curţii de Argeş le spune locuitorilor municipiului că iluminatul public de pe anumite străzi nu va mai funcţiona şi ziua, aşa cum se întâmplă acum, că străzile vor fi modernizate dacă se află în proiectul de 11 milioane de euro, „Creşterea calităţii infrastructurii rutiere la Curtea de Argeş”, unui cetăţean din Bucureşti care are o problemă cu un teren îi sugerează să depună o cerere scrisă la Registratura Primăriei, altuia îi spune că a ţinut cont de sesizarea lui şi că a „procedat la rezilierea contractelor de publicitate şi îndepărtarea bannerelor” de pe bulevard, iar unei solicitări de a face publice numele câştigătorilor licitaţiei de lucrări pentru modernizarea străzilor îi răspunde astfel – „Licitaţia nu s-a încheiat. Sperăm ca acest lucru să se termine în luna mai 2011.Vom avea grijă ca lucrările să fie făcute conform proiectelor şi de calitate. Mă voi ocupa personal de acest lucru”.
Primii doi primari din topul celor mai activi edili în ultimele zile sunt Sorin Apostu, de la Cluj Napoca şi Constantin Octavian Boscodeală de la Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email