Primarul Diaconu e categoric – „La Curtea de Argeş nu poate fi nicio apropiere între PSD şi PDL!”. El mai declară „Exclud schimbarea viceprimarului!”

La Curtea de Argeş USL funcţionează bine merci, în ciuda atacurilor furibunde lansate de cei doi lideri, ai PSD şi PNL. Asta pentru că, potrivit liderilor locali ai social democraţilor şi liberalilor, primarul Nicolae Diaconu respectiv viceprimarul Cristian Mitrofan, „aici nu se face politică, ci administraţie”. „Din punctul meu de vedere între PSD şi PDL la Curtea de Argeş nu poate fi nicio apropiere. Voi milita şi voi încerca să rămânem într-o înţelegere cu PNL, dacă dânşii nu vor mai dori, vom vedea. Atacurile Ponta – Antonescu şi invers reprezintă un joc de campanie. Ieşirile niciunuia nu sunt normale. Indiferent în ce poziţie te afli, jignirile, ameninţările şi ieşirile spectaculoase numai de dragul de a lovi în oameni şi în familiile lor nu sunt normale şi nici demne de timpul în care trăim. Bătălia ar trebui să fie pe idei nu pe persoane”, a declarat primarul Diaconu, cel care este şi preşedinte al PSD Curtea de Argeş, la conferinţa de presă de la Primărie.
Şeful PSD Curtea de Argeş nu vrea ca directorii de şcoli să fie schimbaţi
Cum săptămâna trecută a fost schimbat şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, liberalul Florin Gardin, ceilalţi liberali aflaţi în funcţii de conducere se tem pentru posturile lor. La Curtea de Argeş, dacă s-ar crea o altă majoritate în Consiliul Local, postul de viceprimar, ocupat acum de preşedintele PNL, Cristian Mitrofan, ar putea fi dat altcuiva. „Din punctul meu de vedere exclud schimbarea viceprimarului, dacă lucrurile vor rămâne aşa. De altfel, eu susţin şi menţinerea directorilor. Nu trebuie să existe schimbări din motive politice. Funcţiile de directori, şi mă gândesc aici în special la şcoli, trebuie obţinute ca urmare a aprecierii colectivului pe care îl va coordona directorul respectiv, dacă colectivul îl acceptă, atunci e ok. Directorul trebuie administreze şcoala şi să consolideze colectivul”, a mai spus primarul Diaconu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email