Primarul Diaconu, atacat dur de cetăţeni

Se pare că doar reprezentanţilor administraţiei publice locale li s-a părut că s-a făcut deszăpezire la Curtea de Argeş, căci cetăţenii au o cu totul altă părere. Pe site-ul ziarului nostru, pe domnuleprimar.ro, ori de facebook, locuitorii municipiului îl atacă dur pe primar. Pe www.interesargesean.ro, la articolul intitulat „Zăpada a paralizat oraşul” sunt mai multe comentarii, cel mai interesant dintre ele fiind postat luni – „Într-un birou destul de tare din primărie azi se discuta că aseară în jurul orelor 19 angajaţi de la Nastea@Ghiţă şi un buldo cu lam[ deszăpezeau de zor la Mimel acasă şi că sâmbătă seara în loc sa facă un comandament de iarnă a tras un chiolhan pe cinste la cabana ocolului cu spuma pesedistă în timp ce oraşul era paralizat de nămeţi”.
Alt cetăţean, Daniel Rotaru, scrie pe domnuleprimar.ro – „Sunt un umil cetăţean al urbei administrată de dvs. şi vreau să vă spun că pentru prima oară m-am simţit umilit…umilit şi indignat că de 3 zile nu pot să-mi scot maşina din faţa blocului, umilit că trebuie să-mi escortez copilul să nu-l sfâşie câinii pe stradă…
Domnule primar, vă rog intraţi pe strada Cuza Vodă, pe Episcop Nichita şi daca ieşiţi de acolo fără să vă băgaţi maşina în service eu îmi retrag plângerea. Nu vă mai bateţi joc de noi cu acest Ghiţă, domn director, CONCEDIAŢI-L!!!!
Oraşul nu mai există, există o comună fără stăpân….mă simt jignit…dar vă promit că familiile noastre şi vecinii mei NU VOR MAI VOTA CU DVS !”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email