Primarul ameninţă: „Vor urma sancţiuni severe”

Egalul cu Minerul Lupeni a tulburat apele la clubul Dacia. Foarte supărat pentru rezultatul final înregistrat la finalul partidei dintre Dacia şi Minerul Lupeni, scor 0 – 0, primarul oraşului Mioveni, care este şi preşedintele Consiliului Director, Ion Georgescu, a convocat pentru luni şedinţa CD. „Aştept explicaţii de la conducerea clubului, de la antrenori şi jucători. Vom lua unele sancţiuni pecuniare severe, şi s-ar putea să dăm afară unii jucători, dar putem face şi schimbări la nivelul conducerilor tehnice şi administrative. Este greu de înţeles cum s-au pierdut atâtea puncte pe teren propriu, puncte care ne duceau liniştiţi pe primul loc al clasamentului”, spunea primarul Ion Georgescu. După 13 etape, Dacia este pe locul 4 cu 23 de puncte, două mai puţin decât F.C. Argeş care este pe primul loc.

Ratări, ghinion şi neputinţă…

Fără Ilie, Moşteanu, Erik, Năuiu şi Lircă, antrenorul Iordan Eftimie a avut la dispoziţie un lot care putea învinge pe Minerul Lupeni dacă jumătate din jucători evoluau la nivelul lor obişnuit. Dar jucătorii gazdă au intrat încă de la început în ritmul lent al echipei din Lupeni, iar când au vrut să mărească ritmul, n-au mai putut face nimic. Surprinzătoare este folosirea unor jucători precum Nilă sau Badea, care nu fac decât să tragă echipa înapoi, dar sunt trimişi în teren „furând” locul unor jucători precum Lircă sau Neagoe. Este adevărat că portarul Ciucă a fost într-o zi fastă, dar şi ratările s-au ţinut lanţ la poarta oaspeţilor. În plus, minerii din Lupeni au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru punctul obţinut. Au stat mai mult pe jos, au tras de timp în draci, şi pentru că arbitrul le-a permis acest lucru. Jucătorii de la Minerul Lupeni ba aveau crampe musculare încă din prima repriză, ba că erau doborâţi la pământ de vreun superman, ba că se tânguiau ca la zidul plângerii… Numai fotbal nu jucau. Au reuşit totuşi să nu primească gol, şi astfel şi-au văzut visul cu ochii: au plecat cu un punct de la Mioveni.

Echipa

Antrenorul Iordan Eftimie a aliniat următoarea echipă: O. Popescu – B. Stoica, Miulescu, Olteanu, Baicu – Coşereanu, Huzuneanu (77 Săndulescu), Nistor, Vladu (61 Badea) – Ayza, Vintilă (51 Nilă). În minutul 80, fundaşul Miulescu a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de arbitrul Iosif Zoltan Erdei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email