Primarul a dat nota 10 activităţii managerului Centrului de Cultură şi Arte

Anual, primarul emite o dispoziţie prin care aprobă rezultatul final al evalurăii managementului exercitat pentru anul anterior de către şefii instituţiilor subordonate. Săptămâna trecută, Constantin Panţurescu a făcut publice evaluările managerului Centrului de Cultură George Topîrceanu”, Cristian Mitrofan, şi managerului Bibliotecii Municipale, Marian Ghiţă.

 Văzând rezultatul evaluării managementului, stabilit de Comisia de evaluare a managementului anual exercitat la Centrul de Cultură si Arte „George Topîrceanu” Curtea de Argeş(…)se aprobă rezultatul final, nota 10, acordată de membrii comisiei de evaluare a managementului exercitat de către domnul manager Mitrofan Cristian la Centrul de Cultură si Arte George Topîrceanu Curtea de Argeş pentru perioada 01.01.2017-31.12.2017”, se arată în dispoziţia primarului Panţurescu publicată pe site-ul Primăriei.

Cristian Mitrofan este manager al Centrului de Cultură de peste 15 ani. Activitatea instituţiei a fost bogată în perioada în care el a condus Centrul, iar clădirea a fost reparată şi transformată dintr-o ruină într-una funcţională şi potrivită pentru spectacolele, expoziţiile şi celelalte manifestări care se organizează acolo.

Marian Ghiţă, managerul Bibliotecii Municipale, a obţinut 8,94 pentru activitatea pe care a depus-o în 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email