Primăria şi-a cumpărat Duster

Primăria municipiului Curtea de Argeş a cumpărat săptămâna trecută o maşină nouă, Dacia Duster. Potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice este vorba despre un autoturism Dacia Duster Prestige 4×4 1,5 dCi 110CP care a costat 73.220,76 lei (15.740,98 euro), şi  care a fost cumpărat de la DELTA PLUS TRADING S.R.L.  din Piteşti.

Reprezentanţii administraţiei locale au declarat anterior că la achiziţia acestui autoturism vor beneficia de programul Rabla. „Am dat la schimb maşina veche, Skoda, şi am luat Dusterul care va fi folosit la Primărie”, ne-a spus primarul Constantin Panţurescu.

Potrivit broşurii de prezentare a acestui model, „nimic nu stă în calea Noului Duster: servodirecția electrică face condusul mai ușor, iar camera MultiView simplifică orice parcare. În interiorul vehiculului, sistemul de încălzire și aerul condiționat sunt automate, iar ecranul tactil Media Nav este mereu la îndemână. Confortul interiorului este de asemenea optimizat complet: scaune ajustabile, tapițerie rafinată, sistem de acces fără cheie. Pasagerii se vor simți mai în siguranță la bordul mașinii cu sistemul de avertizare pentru unghi mort și aprinderea automată a luminilor”. Maşina are şi alte dotări interesante – asistenţă la pornirea în rampă, gardă la sol înaltă, un șasiu robust şi multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email