Primăria Curtea de Argeș a primit premiul pentru excelență în transport public și mobilitate urbană durabilă

Primăria Curtea de Argeș a primit un premiu de excelență la GALA Asociației Municipiilor din România (AMR) care a avut loc miercuri seara, la Opera Națională din București.

”Mulțumesc Asociației Municipiilor din România pentru premiul acordat Primăriei Municipiului Curtea de Arges, alături de municipiul Sibiu și municipiul Bistrița!”, a spus primarul Constantin Panțurescu la primirea diplomei de excelență. Premiul pentru excelență în transport public și mobilitate urbană durabilă a fost acordat proiectului ”Dezvoltarea transportului public în Municipiul Curtea de Argeș”.

Evenimentul organizat de Asociația Municipiilor din România (AMR) și aflat la a VI-a ediție a premiat realizările celor 109 municipii membre, într-o serie de domenii de importanță deosebită pentru activitatea administrației publice locale și cele mai bune practici ale acestora.

 

3 thoughts on “Primăria Curtea de Argeș a primit premiul pentru excelență în transport public și mobilitate urbană durabilă

  1. Ușor ușor lucrurile se așează….și îmi va fi greu sa cred intr-o schimbare cu toate ca ar fi binevenita . Meritul acestor proiecte nu este nici pe departe al actualului edil , este ca să spunem pe drept al laboratoarelor PSD care de abia acum se vad și vor capitaliza electoral . Meritul edilului este acela ca a avut o organizare di derulare de șantier dezastruoasa. NOROCUL lui însă a fost , ca a fost la un moment dat Draghici pe unde drebuie și zis hai și la mine și ATAT! Și cei de la PNL….mai depun o coroana …mai nu știu ce muzeu cu Brătiani de la Ștefănești…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email