Primăria angajează un şofer. Concursul e pe 31 decembrie

Primăria Curtea de Argeş continuă campania de angajări, campanie demarată la începutul acestui an, sau chiar mai devreme. După ce a anunţat concurs pentru jurist, referent, consilier, inspectori de toate felurile, educator, asistenţi medicali, contabil, psiholog, manager de biblioteca, acum instituţia angajează un şofer şi încă un referent. După cum ziarul nostru v-a informat, la ultima şedinţă a Consiliului Local a fost aprobată modificarea organigramei şi a statului de funcţii ale aparatului de specialitate al primarului şi al Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC). La SPGC s-a desfiinţat un post de muncitor calificat de la formaţia spaţii verzi şi s-a înfiinţat unui post de administrator în cadrul aceleiaşi formaţii, dar de fapt muncitorul transferat de la Serviciul Public la aparatul de specialitate al primarului a fost transformat în şofer. Acesta este necesar „în scopul asigurării condiţiilor de siguranţă a transportului salariaţilor  care depun numerarul la unitatea de trezorerie, precum şi a transportului salariaţilor care au legături de serviciu cu băncile sau cu instituţiile publice” potrivit referatului realizat de specialiştii în resurse umane din cadrul instituţiei.
De Bobotează, interviul
Cei care vor să se angajeze şofer la Primărie pot depune dosarele până pe 19 decembrie, pe 31 decembrie urmând să aibă loc proba scrisă, iar pe 6 ianuarie este programat interviul. La concurs se pot înscrie absolvenţii de şcoală profesională dar şi de liceu, cu vechime de trei ani în funcţia de şofer.
Programul etapelor concursului este cel puţin ciudat, având în vedere că ultima zi a  anului este una liberă, iar de Bobotează, pe 6 ianuarie, de obicei bate vântul prin instituţiile publice. Interesantă este şi bibliografia pentru concurs – Legea administraţiei publice locale, Legea securităţii şi sănătăţii în muncă, Codul muncii, Codul de conduită al personalului contractual.
E nevoie şi de un referent superior la Serviciul Public de Asistenţă Socială
În această perioadă, la Primăria Curtea de Argeş se desfăşoară şi un concurs pentru ocuparea postului de referent superior în cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS). Astfel, după ce s-a desfăşurat prima probă a concursului, cea de selecţie a dosarelor, au fost declaraţi admişi următorii candidaţi: Maria Croitoru, Maria Pletea, Maria Mioara Necşulescu, Elena Arine, Ion Alexandru Gîlcă, Eugenia Vasilica, Daniela Şoltuz, Maria Tudose şi Maria Sanda Ungurenuş. Aceştia vor susţine în data de 16 decembrie proba scrisă din cadrul concursului, iar cei care vor obţine punctajul necesar vor susţine în data de 19 decembrie interviul, ultima probă a concursului, la sfârşitul căreia va fi anunţat rezultatul final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email