Primăria angajează şef serviciu juridic, contencios şi agricol

Pe site-ul oficial al angajărilor la stat este concurs de recrutare, pe portalul Primăriei este concurs de promovare

Pe site-ul pe care sunt publicate posturile libere în administraţia centrală şi locală, posturi.gov.ro, a apărut un anunţ referitor la o angajare pe care o face Primăria Curtea de Argeş. Potrivit anunţului, instituţia din municipiu „organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante de şef serviciu juridic, contencios şi agricol”.

Anunţul de angajare prevede drept condiţii specifice „studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studiisuperioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specializarea drept;studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 2 ani;să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I;să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii”. Calendarul  organizării concursului este – „22 mai 2018, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor;04 iunie 2018, ora 11.00: proba scrisă;07 iunie 2018, ora 11.00: proba”, probabil interviul. Nimic deosebit în anunţarea unui concurs, mai ales că în ultima vreme Primăria pare să fi fost instituţia care a angajat cel mai mult personal  la Curtea de Argeş.

Ce anunţă Primăria

Ciudat este însă faptul că pe portalul Primăriei se anunţă organizarea unui concurs de promovare pe post, deci promovarea unui jurist care deja lucrează acolo.

Acest Serviciu juridic, contencios şi agricol este o struţocămilă înfiinţată acum vreo lună de Consiliul Local. La şedinţa la care a fost adoptată o hotărâre prin care s-a înfiinţat Serviciul, s-a propus ca şef să fie jurista Zanina Jarioiu. Acum, dacă e să ne luăm după anunţul de pe posturi.gov.ro, va fi un concurs la care orice jurist care respectă condiţiile se poate înscrie, ori, dacă avem în vedere anunţul de pe portalul Primăriei, doar un jurist din Primărie poate să participe. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email