Primăria a scos la licitaţie lucrări de aproape 3 milioane de euro

Municipiul Curtea de Argeş a scos la licitaţie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) lucrări în valoare de peste 11 milioane de lei pentru consolidarea şi reabilitarea a trei unităţi de învăţământ, Şcoala „Sf. Andrei”, Liceul Tehnologic Agricol şi Liceul Tehnologic Auto.

Astfel, potrivit anunţurilor publicate pe SEAP, pentru consolidarea şi reabilitarea Şcolii nr. 3 Sfântul Apostol Andrei şi a Şcolii Noapteş, municipalitatea a scos la licitaţie un contract cu o valoare estimată la 2,899,644 lei. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut iar licitaţia va avea loc pe 6 iulie.

A doua licitaţie anunţată de municipiul Curtea de Argeş pe SEAP este pentru contractul „Lucrări de reabilitare şi consolidare a clădirii Grupului Şcolar Agricol „Constantin Dobrescu”, are o valoare de 5,249,452 de lei, fără TVA, şi va avea loc pe 3 iulie, criteriul de atribuire fiind acelaşi, preţul cel mai scăzut. Municipalitatea a mai scos la licitaţie lucrările de reabilitare şi consolidare pentru Liceul Tehnologic Auto, la o valoare estimată de  2,911,254 lei, fără TVA, iar licitaţia are loc tot pe 3 iulie.

 

Proiectele sunt finanţate prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 – Îmbunătăţirea infrastructurii sociale, Domeniul major de intervenţie 3.4 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email