Prima victorie pentru CS FC Curtea de Argeş

CS FC Curtea de Argeş a obţinut primele puncte în această ediţie a campionatului de fotbal al ligii a patra, reuşind în acelaşi timp să părăsească ultimul loc al clasamentului.
Fotbaliştii din municipiul nostru au învins, pe propriul teren, cu 3 – 2, echipa CS DLR Piteşti, într-un meci din cadrul etapei a V- a a competiţiei. Prima repriză a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părţi, la finalul celor 45 de minute scorul fiind egal, 1 – 1. Însă, în cea de-a doua parte a meciului, tinerii jucători de la CS FC Dinamic Curtea de Argeş au făcut un joc bun şi au reuşit să se impună la finalul partidei cu 3 – 2. Astfel după această victorie, CS FC Curtea de Argeş a urcat pe locul 11 în clasament, cu trei puncte acumulate în cele cinci meciuri disputate până acum. 
În schimb, meciul echipelor de juniori a fost câştigat de CS DLR Piteşti, care s-a impus cu un categoric 9 – 2. După această nouă înfrângere, copiii din municipiul nostru rămân în continuare pe ultima poziţie a clasamentului fără niciun punct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email