„Prigoana” candidaţilor din Curtea de Argeş la examenul pentru permis continuă

Candidaţii din zona Curtea de Argeş la examenul pentru obţinerea permisului auto continuă să se simtă persecutaţi de cei care organizează examenele. După întâlnirea instructorilor auto cu prefectul Cristian Soare şi cu şeful de la Permise, comisarul şef Ion Angheloiu, întâlnire care a avut loc săptămânile trecute şi în legătură cu care ziarul nostru v-a informat, lucrurile păreau să se îndrepte spre normalitate. A fost doar o părere, însă, căci neregulile continuă.

Una dintre problemele reclamate prefectului a fost aceea că cei din zona Curtea de Argeş care pică pot să dea traseul în municipiu doar de două ori, iar a treia oară sunt obligaţi să dea examen la Piteşti. S-a renunţat la această prevedere despre care instructorii spun că oricum nu e legală, dar s-a găsit o altă soluţie pentru demobilizarea cetăţenilor care vor permis şi care au avut neşansa să locuiască în zona de nord a judeţului. Astfel, conform declaraţiilor instructorilor, dacă la Piteşti dau examen 100 de persoane pe zi, la Curtea de Argeş sunt programate câte 60 maxim 70. În acest ritm, un candidat care s-a programat săptămâna trecută poate să dea examen pe 9 iunie. Dacă îl pică, următoarea dată când s-ar putea programa ar fi în luna august, iar până spre iarnă ar putea să şi ia permisul.

 

„Nu e normal ce se întâmplă, reclamăm problemele noastre şi ale candidaţilor de mult timp şi nimeni nu ia nicio măsură. Pur şi simplu nu se respectă un ordin de ministru, ordin care ar trebui să prevaleze în faţa unui ordin de prefect”, spun instructorii din Curtea de Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email