Prezenţa haitelor de câini poate fi semnalată hingherilor cu ajutorul unei aplicaţii

Societatea de Salubritate Publică Urbană Curtea de Argeş SRL (SPUCA) anunţă locuitorii municipiului că pot să semnaleze prezenţa câinilor direct printr-o aplicaţie. „Existenţa câinilor comunitari pe străzile municipiului Curtea de Argeş poate fi transmisă direct de pe dispozitivele mobile printr-o aplicaţie E-CARISAJ către Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân – SPU Curtea de Argeş”, anunţă societatea pe site-ul Primăriei.

„Acest lucru este posibil datorită aplicaţiei pusă la dispoziţie de Asociaţia Iniţiativa pentru Responsabilitate Civică, datele fiind transmise în serverul  gestionat de Asociaţie şi comutate imediat către SPU Curtea de Argeş pentru a putea acţiona cu promptitudine”, aflăm din anunţ.

E-CARISAJ este o aplicaţie pentru telefoane mobile şi tablete cu sisteme de operare Android sau IOS. Argeşenii pot să activeze aplicaţia să să semnaleze ori de câte ori văd unul sau mai mulţi câini fără stăpân în spaţii publice – pe trotuar, pe stradă, în parcuri şi pe spaţiile verzi, în parcări, în curţile neîngrădite ale blocurilor, în curţi neângrădite ale proprietăţilor private, sau ale instituţiilor, în scări de bloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email