Preţuri mici la bunurile vândute de fisc prin licitaţie

Administraţia Fiscală din Curtea de Argeş scoate la licitaţie, la preţuri de pornire destul de atractive, mai multe bunuri pe care s-a pus sechestru, după ce proprietarii nu şi-au plătit dările către stat. Luna aceasta Fiscul încearcă să valorifice mai multe autoturisme, fabricate atât în ţară cât şi în străinătate. 
Astfel, dacă sunteţi în căutarea unei maşini, nu neapărat nouă, puteţi participa la aceste licitaţii, de unde puteţi pleca acasă cu un autoturism bun, la un preţ convenabil. O primă licitaţie va avea loc mâine, începând cu ora 11:00, unde va fi scos la vânzare au autoturism BMW 320, care poate fi cumpărat pentru preţul de pornire de 7.350 de lei. De asemenea, pe 15 aprilie, va fi organizată altă licitaţie pentru vânzarea unui autoturism Audi, pentru care preţul de pornire a fost stabilit la suma de 26.700 de lei. Tot în aceeaşi zi, vor fi scoase la licitaţie două autoturisme, respectiv un Renault Kangoo al cărui preţ de pornire pleacă de la suma de 5.000 de lei, dar şi Renault Megane, pentru care a fost stabilit un preţ de pornire de 18.700 de lei 9.700 de lei.
Cine vrea să participe la astfel de licitaţii trebuie să ştie că se poate înscrie doar dacă face dovada plăţii de 10 % din preţul de pornire a licitaţiei. De asemenea, în cazul în care achiziţionează unul dintre bunurile licitate, persoanele respective au 30 de zile la dispoziţie să plătească întreaga sumă creditorului sau poate negocia plata în rate, în caz contrar urmând să piardă garanţia de 10%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email