Preşedintele PNL Curtea de Argeş, viceprimarul Cristian Mitrofan: „Primul care va ridica piatra va da socoteală în faţa alegătorilor!”

La sfârşitul săptămânii, liberalii argeşeni s-au întâlnit în Biroul Judeţean, au analizat rezultatele alegerilor şi au făcut planuri pentru perioada următoare. „S-au făcut primele analize, s-au propus măsuri urgente de responsabilizare a celor care nu s-au implicat suficient în campania europarlamentară şi pentru preşedintele CJ, s-a propus delegaţia care va participa la Congresul PNL şi s-a hotărât data organizării Delegaţiei Permanente a PNL Argeş”, am aflat de la preşedintele ONL Curtea de Argeş, viceprimarul Cristian Mitrofan..
La Congresul PNL, Curtea de Argeş va fi reprezentată de Cristian Mitrofan, Adrian Miuţescu, Constantin Călin şi Mădălin Marinescu, iar deciziile Congresului vor fi „determinante” într-o eventuală fuziune cu PDL-ul.
 Astăzi se va întruni şi Biroul Local al PNL Curtea de Argeş, pentru a analiza rezultatul alegerilor şi pentru a dispune măsurile ce se vor lua în perioada următoare, mai ales în condiţiile unei colaborări sau fuziuni cu PDL-ul, a precizat şeful liberalilor din municipiu.
Care va fi atitudinea faţă de PDL
Referitor la fuziunea cu PDL, în Biroul Judeţean s-a „recomandat” ca în fiecare comunitate reprezentanţii PNL să-şi respecte angajamentele făcute cetăţenilor la alegerile locale din 2012, să-i „reprezinte cu cinste pe numeroşii alegatori liberali care i-au trimis în consiliile locale şi judeţean, sau în administraţiile locale ca primari sau viceprimari”, a mai spus viceprimarul Mitrofan..
 „La Curtea de Argeş, alegerile s-au câştigat pe echipa PSD-PNL (consilierul PC ieşind pe lista PNL), iar funcţiile de primar şi viceprimar pe tandemul Nicolae Diaconu-Cristian Mitrofan. Această colaborare a fost dorită şi votată de cetăţenii municipiului Curtea de Argeş. Până acum, din respect pentru alegători şi pentru a îndeplini promisiunile făcute de PSD şi PNL în campania locala, n-a existat niciun motiv pentru ca această colaborare să fie denunţată. PNL Curtea de Argeş a avut relaţii foarte bune şi cu PDL, colaborând spre binele comunităţii şi al cetăţenilor, astfel încât în cazul unei fuziuni nu vor fi probleme mari de compatibilitate, mai ales dacă se va ţine cont de promisiunile făcute de fiecare partid în alegerile locale. Nici coabitarea forţelor de stânga şi dreapta nu este în pericol, atâta timp cât cetăţeanul va fi respectat şi fiecare formaţiune îşi va promova proiectele necesare dezvoltării municipiului într-un consens deplin şi fără orgolii mărunte. Suntem convinşi că primul care “va ridica piatra” va da socoteală în faţa alegătorilor la alegerile locale următoare”, a declarat Cristian Mitrofan. El a mai spus că „PNL Curtea de Argeş va continua să lucreze pentru binele comunităţii şi, indiferent de acţiunile politice următoare, va respecta promisiunile făcute cetăţenilor municipiului, nu va abdica de la principiile liberale şi va milita pentru un mediu politic propice dezvoltării municipiului Curtea de Argeş”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email