Preşedintele PNL Curtea de Argeş, Sandu Nichita: „Nu ne vom frige a doua oară la realizarea listelor pentru Consiliul Local!”

Ieri, conducerea PNL Curtea de Argeş a susţinut o conferinţă de presă în care cei doi copreşedinţi, Sandu Nichita, PNL, şi Victor Suhan, de la PDL, au ţinut să le mulţumească argeşenilor pentru votul pe care l-au dar la alegerile pentru alegerea preşedintelui. La Curtea de Argeş votul a fost în „limitele bunului simţ”, cu „câteva accente de nervozitate din partea celor de la PSL, accente anulate de votul argeşenilor”, potrivit preşedintelui Sandu Nichita. „Am văzut unii membri ai PSD pe care nu pot să-i suspectez de ignoranţă, care cred că alegerile au fost influenţate de serviciile secrete. CSAT este cel care supraveghează organele speciale ale statului, iar Opoziţia nu are nici un membru în CSAT”, a declarat Sandu Nichita. În opinia sa „s-a adeverit previziunea lui Silviu Brucan după 25 de ani. Au ieşit la vot tineri care ştiu ce vor”.
Victor Suhan a declarat că cei care au plecat din PNL nu se vor mai întoarce. „Voi propune la prima şedinţă o hotărâre astfel încât cei care au plecat să nu mai poată veni înapoi. Nu mai putem accepta trădători”, a spus Suhan.
„Nu plângem pe umerii celor plecaţi!”
Liberalii din Curtea de Argeş spun că nu au nicio problemă din cauza consilierilor locali care au plecat la PSD. „Nu plângem pe umerii celor care au plecat. Vom avea candidat pentru postul de primar în 2016 cu siguranţă, mă interesează ca cel cu care ieşim să aibă şanse reale. Vom avea mare grijă cu listele pentru Consiliul Local. Nu trebuie să ne mai frigem şi a doua oară cu oameni care ştiu să aibă coatele ascuţite când se fac liste, iar apoi când vine cutremurul să fugă precum şobolanii”, a afirmat Sandu Nichita, făcând aluzie la consilierii PNL care au trecut la PSD. În privinţa candidatului liberal pentru Primărie, în opinia sa trebuie „să fie pregătit să-şi exprime opţiunea clar, inclusiv pentru susţinerea campaniei electorale”. Şi ceilalţi participanţi la conferinţă, Adrian Coşa, Liviu Nicolae, Doru Georgescu, au mulţumit cetăţenilor din municipiu şi au spus că „trebuie să trecem la fapte”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email