Preşedintele PNL Argeş – „La Curtea de Argeş, priorităţile administraţiei locale sunt nepotrivite şi neadecvate pentru cetăţeni!”

„La sfârşitul anului trecut vorbeam despre majorarea impozitelor  locale la Curtea de Argeş, lucru pe care noi îl dezavuăm. Priorităţile pe care Primăria le are sunt nepotrivite şi neadecvate pentru ce îşi doresc cetăţenii din Curtea de Argeş. Între timp, s-au mai adăugat noi cărămizi, poveri fiscale, măsuri luate de Guvernul PSD”, a declarat preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, vineri, la conferinţa de presă a organizaţiei locale. El a vorbit şi despre alte „poveri fiscale” pe care guvernanţii le-au pus pe umerii cetăţenilor, începând cu transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, dar şi despre „deposedarea bugetelor locale”. „Primarii argeşeni au fost anunţaţi că vor fi deposedaţi de 50% din excedentele bugetare la finalul anului trecut. Mulţi primari aveau bani pregătiţi pentru cofinanţarea unor proiecte importante pentru comunităţile locale. Se blochează astfel proiectele din localităţile respective. Cu banii luaţi vor să dea apoi pomeni pe criterii politice”, a spus Miuţescu.

Cristian Mitrofan – „PNL nu va vota bugetul!”

Cristian Mitrofan, preşedintele PNL Curtea de Argeş, a spus la aceeaşi conferinţă de presă că aleşii locali liberali nu vor vota bugetul local la Curtea de Argeş dar nici în celelalte localităţi argeşene unde impozitele au fost majorate. „PNL nu va vota bugetul decât dacă se va reveni la impozitele de dinainte de majorare. Noi nu am votat nici creşterea salariilor din Primărie”, a declarat Mitrofan. Despre organizaţia pe care o conduce a spus că „avem o echipă nouă şi tânără,  veleitarii  s-au răspândit iar pseudoliberalii nu au mai venit la şedinţe”. „Organizaţia Curtea de Argeş este foarte bine întărită. Stăm foarte bine atât la candidaturile pentru primar câr şi pentru Consiliul Local şi suntem conştienţi că vom deveni ţinte”,a afirmat preşedintele PNL Curtea de Argeş.

Profesorul Marius Moisescu, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene de învăţământ a PNL Argeş, a vorbit cu bucurie despre faptul că „din noul Guvern nu mai face parte ministrul Educaţiei, Liviu Pop, zis Genunche”.  „Directorii de şcoli au primit o circulară pentru numărul exact de elevi, pentru că se vor închide 1000 de şcoli”, a spus Marius Moisescu. El a vorbit şi despre noile condiţii de salarizare – „în februarie, colegii mei cu o vechime mai mică de 25 de ani vor constata că au salarii mai mici”, a declarat Marius Moisescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email