Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, candidează pentru Biroul Executiv al Partidului Național Liberal

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, candidează pentru funcția de membru în Biroul Executiv al Partidului Național Liberal la alegerile ce vor avea loc duminică, în cadrul Consiliului Național al PNL.

“Susțin unitatea Partidului Național Liberal și sunt convins de capacitatea sa de a oferi românilor o guvernare performantă. Sunt membru PNL din februarie 1990 și am participat la toate evenimentele importante ale partidului din ultimii 31 de ani. Sunt la al doilea mandat de deputat în Parlamentul României, membru în Comisia de Industrii și Servicii a Camerei Deputaților și consider că misiunea istorică a PNL este modernizarea și dezvoltarea României.

Ca liberal și susținător al ideii “Prin noi înșine”, consider că trebuie să promovăm și să apărăm valori precum drepturile și libertățile individuale, familia, credința creștină. Democrația liberală este singurul sistem politic viabil, care poate apăra aceste valori, iar o guvernare liberală performantă poate oferi bunăstare românilor.

Susțin dezvoltarea economică a României și conectarea tuturor regiunilor țării prin proiecte de infrastructură rutieră și feroviară. Am fost reconfirmat în iulie în funcția de președinte al PNL Argeș. Reprezint județul Brătienilor, care este printre primele 7 județe din țară ca și contribuție la PIB-ul României și primul din regiunea Sud-Muntenia. Împreună, în echipă, sunt convins că vom reuși să contribuim la dezvoltarea României!”- a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

One thought on “Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, candidează pentru Biroul Executiv al Partidului Național Liberal

  1. Mai dragilor va rog respectuos a întreba pe domnii de la PNL care este treaba cu sloganul afișat pe Facebook de dânșii cu “au mai rămas x zile pana când” ca la locale mai rămăseseră nu știu câte zile pana cad dau e primarul și ieși PSD – ul iar acum mai erau nu știu câte zile pana când iese Orban și ieșii Catu. Cei drept și sunt buni asa cum sunt ce zic ei iese întotdeauna pe dos….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email