Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu zice că la Curtea de Argeş „vopsirea bordurilor e o cheltuială nejustificată!”

„La Curtea de Argeş e greu să armonizăm modul nostru de gândire cu modul actual de administrare a oraşului”, a declarat preşedintele Adrian Miuţescu, preşedinte al PNL Argeş, la conferinţa de presă a organizaţiei municipale. „Administraţia locală se preocupă de cu totul altfel de probleme. A cheltui banii pentru a vopsi bordurile e o cheltuială nejustificată”, spune Miuţescu.

În opinia sa, „altele sunt problemele – transportul, circulaţia şi aglomeraţia rutieră, dezvoltarea oraşului cu realizarea şoselei de centură”. Preşedintele PNL Argeş e de părere că municipiul nu e pregătit pentru ce va urma. „Dacă se face autostrada, oraşul trebuie să fie pregătit cu conexiunea Nord – Sud. Nu vine nimeni să rezolve problemele municipiului”, afirmă Adrian Miuţescu. „Mă mai doare faptul că oraş regal fiind, şi eu am contribuit decisiv la primirea acestui titlu, Curtea de Argeş nu este ceea ce ar trebui să fie. Eu am avut o altă viziune faţă de ce se întâmplă acum. În dosarul pe care l-am depus la Casa Regală ca să obţinem titlul de oraş regal, singurul din ţară, am avut multe proiecte, iar administraţia locală nu face nimic, în condiţiile în care multe se puteau face – o săptămână a regalităţii, festivaluri, dar nu penibile, ca Festivalul Medieval, la care a fost şi preşedintele PNL, Ludovic Orban , şi eu m-am făcut de băcănie că l-am adus la acest bâlci numit pompos Festival Medieval”, a mărturisit Adrian Miuţescu.

„Avem o altă viziune pentru viitorul oraşului. E decizia oamenilor care i-au votat (pe cei din administraţia locală, PSD – n.a.), le urăm succes, dar mie nu-mi place. Mie, ca cetăţean din Curtea de Argeş, nu-mi place ce văd că se întâmplă din punct de vedere al administraţiei locale”, a concluzionat şeful liberalilor argeşeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email