Preşedintele PDL, Vasile Sabie: „SPGC putea să facă centura oraşului la jumătate de preţ!”

Proasta administrare a oraşului a fost unul dintre subiectele abordate de preşedintele PDL Curtea de Argeş, Vasile Sabie, la conferinţa de presă a organizaţiei locale. Sabie a vorbit şi despre lucrările care se fac acum la Curtea de Argeş, cum ar fi clădirea de pe Bulevard care va fi transformată în centru de zi pentru bătrâni. „54 de miliarde costă centrul pentru bătrâni. A ost o singură firmă la licitaţie, măcar lucrarea să fie făcută bine”, a spus Vasile Sabie.
El a vorbit şi despre şoseaua de centură a municipiului, lucrare care a fost scoasă la licitaţie de anul trecut, a fost contestată de patru ori la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor şi a ajuns de două ori la Curtea de Apel, ultima dată Curtea obligând comisia de licitaţie să reevalueze ofertele. Centura este foarte importantă pentru oraş, e de părere Sabie, care are şi o altă soluţie pentru realizarea ei. „Şoseaua de centură o făcea Serviciul Public de Gospodărie Comunală la jumătate de preţ. În primăvară putea să fie gata dacă o făcea Serviciul Public”, a declarat Vasile Sabie.
Preşedintele PDL crede că şi anveloparea blocurilor s-a făcut după ureche la Curtea de Argeş, asta şi pentru că municipalitatea nu a avut niciun fel de contribuţie. „Primăria nu s-a implicat deloc în anveloparea blocurilor, şi a ieşit aşa cum se vede, un dezastru. Blocurile au toate culorile posibile, scări de bloc sunt colorate diferit, iar lucrările nu sunt de calitate, se vede după cum au început să cadă acoperişuri şi bucăţi de material!”, a declarat Vasile Sabie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email