Preşedintele PDL Curtea de Argeş, Victor Suhan, declară „Vasile Sabie şi Costinel Vasilescu nu vor mai fi consilieri locali!”

Scumpirea apei, a canalului şi a gunoiului par să fie motivele pentru care doi consilieri locali PDL îşi vor pierde mandatele. Înainte de şedinţa de Consiliu Local în care au fost aprobate majorările de tarife, la apă canal, şi de cantitate, la gunoi, preşedintele PDL Curtea de Argeş, Victor Suhan, declara că aleşii locali democrat liberali nu vor vota aceste propuneri. La şedinţa respectivă însă, au votat împotrivă doar doi dintre consilierii PDL, Victor Suhan şi Gheorghe Alecsei, iar Vasile Sabie, fost preşedinte al organizaţiei locale, şi Costinel Vasilescu s-au abţinut.
„Luni seara a avut loc o şedinţă a Biroului Permanent Local, în care am discutat mai multe lucruri. În primul rând, am completat Biroul cu Adelina Şorici şi Nicolae Ionescu, vechi membri ai partidului. Ei au intrat în Biroul Local pe locurile rămase libere după demisiile domnilor Vasile Sabie şi Gheorghe Nicuţ. De asemenea, Biroul a decis retragerea sprijinului politic pentru consilierii locali Vasile Sabie şi Costinel Vasilescu. Au fost 13 voturi pentru, unul împotrivă şi o abţinere. Acesta este începutul unei proceduri care o să aibă ca finalitate eliminarea lor din Consiliul Local”, ne-a spus ieri Victor Suhan.
„Nu e prima dată când nu se votează cum se decide!”
Preşedintele spune că nu e prima dată când una se decide la partid şi alta se votează în Consiliul Local. „Domnul Nicuţ şi-a dat demisia din Consiliul Local din motive similare. La o hotărâre de Consiliu am votat împotriva unei concesiuni de teren, pentru terenul care era deja ocupat de cel care solicita concesiunea, doar eu şi domnul Nicuţ”, a explicat Victor Suhan.
Mai departe, decizia Biroului Local va fi votată şi de Biroul Judeţean al PDL, iar demersul va avea ca finalitate schimbarea celor doi consilieri cu Jean Chefani şi Sever Pahonţu, a precizat preşedintele PDL Curtea de Argeş. „Dacă Biroul Permanent Judeţean nu va vota decizia noastră, eu îmi voi da demisia din funcţia de consilier local”, a mai spus Victor Suhan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email