Preşedintele PDL Curtea de Argeş, Vasile Sabie, şi-a dat demisia

Vasile Sabie, preşedintele PDL Curtea de Argeş, anunţa săptămâna trecută că „îşi asumă rezultatele alegerilor” şi că va face o „analiză amănunţită” a acestora la Biroul Local şi la Biroul Judeţean, după care va anunţa ce decizie va lua. Luni seară, şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte printr-un comunicat de presă.
„Rezultatele sunt slabe!”
„Am finalizat analiza rezultatelor la alegerile europarlamentare şi la alegerile pentru Consiliul Judeţean. Deşi procentele obţinute ne situează pe locul doi, atât pe plan local cât şi pe Colegiul de Nord, rezultate sunt unele slabe, sub cele asumate în campania electorală. Am crezut încă de anul trecut într-o construcţie de dreapta solidă la Curtea de Argeş, construcţie care, dacă s-ar fi concretizat, ar fi adus rezultate mai bune ambelor partide, PDL şi PNL. Am dorit să creez o echipă unită în organizaţie, să fidelizez membrii ei, am reuşit în parte, dar nu în totalitate. S-au făcut şi greşeli, nu arunc vina asupra nimănui, îmi asum în totalitate rezultatul alegerilor şi consider firesc şi moral  să-mi depun mandatul de preşedinte al Organizaţiei PDL Curtea de Argeş şi de preşedinte al Colegiului de Nord”, afirmă Vasile Sabie.
„Am votat pentru un oraş curat”
Acesta mai spune că „am votat pentru un oraş curat, un oraş fără câini comunitari, un oraş cu patinoar şi bazin de înot, un oraş unde să se creeze locuri de muncă şi turismul să fie pe primul loc. Am votat pentru un judeţ care să nu mai fie marginalizat de guvernanţi, un judeţ  cu o infrastructură mai bună, un judeţ care să se dezvolte turistic prin realizarea proiectelor de staţiuni montane”. La finalul carierei sale de preşedinte al PDL Curtea de Argeş, Vasile Sabie are şi cuvinte de mulţumire. „Mulţumesc electoratului indiferent de opţiunea avută, mulţumesc echipei şi celor care au avut încredere în programul meu şi în mine ca preşedinte, felicit echipa câstigătoare şi îi doresc succes în realizarea promisiunilor. De asemenea, doresc mult succes echipei interimare care va conduce Organizaţia PDL Curtea de Arges, le doresc rezultate pe măsură şi îi asigur că voi rămâne alături cu sufletul şi cu fapta din postura de simplu membru”, declară Vasile Sabie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email