PREȘEDINTELE LUDOVIC ORBAN- ÎNTÂLNIRE CU PRIMARII PNL ARGEȘ

Luni, președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a participat la o întâlnire cu primarii liberali din Argeș, după ce a participat la manifesătile prilejuite de sărbătorirea a 146 de ani de la înființarea partidului. La întâlnirea organizată de președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, au participat și ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, vicepreședintele PNL Virgil Guran și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu.
Primarii PNL Argeș au discutat cu secretarul de stat Andrei Baciu, care este și vicepreședinte al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV) despre campania de vaccinare și despre modalitățile prin care cetățenii pot fi mobilizați să se imunizeze. Secretarul de stat din Ministerul Sănătăți le-a pus la dispoziție edililor numărul său de telefon, pentru a putea comunica eficient cu fiecare în parte.
Președintele PNL a vorbit cu primarii despre proiectele UAT-urilor pe care le reprezintă, i-au fost prezentate prioritățile și s-a discutat despre modalitățile de finanțare și de susținere a acestora, pentru ca edilii să își poată duce la îndeplinire promisiunile din campania electorală.

Departamentul de comunicare al PNL Argeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email