Preşedintele interimar al democrat liberalilor din Curtea de Argeş, Victor Suhan: „Consilierii PDL nu votează creşterea preţului la apă!”

De ieri, preşedinte interimar al PDL Curtea de Argeş este Victor Suhan, cel care a mai fost şef al organizaţiei locale a acestui partid şi în anii trecuţi. „Eu voi asigura conducerea interimară a organizaţiei până la fuziunea cu PNL, asta a decis Biroul Permanent Judeţean”, a declarat nouă preşedinte.
El ne-a spus că astăzi, la şedinţa Consiliului Local, consilierii PDL nu vor vota proiectul creşterii tarifelor la apă canal. „Noi, cei patru consilieri PDL nu votăm pentru creşterea pre’ului la apă, este o decizie pe care am luat-o în Biroul Local, împreună”, a afirmat Victor Suhan. Consilierii locali ai PDL sunt Vasile Sabie, fostul preşedinte al organizaţiei locale, Costiinel Vasilescu şi, de azi, Gheorghe Alecsei, cel care intră în Consiliu după ce Gheorghe Nicuţ şi-a dat demisia.
Unul dintre cele mai discutate proiecte de pe ordinea de zi a şedinţei de azi este creşterea tarifelor la apă, de la 3,27 la 3,91, şi la canal de la 1,5 la 1,81.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email