Preşedintele ARGCOMS, Sandu Nichita, decorat cu Medalia de Onoare Creştin Ortodoxă

Ca o recunoaştere a meritelor sale, preşedintele ARGCOMS SOCOM, Sandu Nichita, a primit Medalia de Onoare Creştin Ortodoxă a Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului „Sfântul Neagoe Vodă Basarab”, „ca semn al preţuirii şi binecuvântării Noastre, pentru dragostea şi vrednicia arătate faţă de Biserica lui Hristos”, după cum scrie pe diploma semnată de Arhiepiscopul Calinic. Ceremonia de decernare a medaliei a avut loc la finalul Festivalului-concurs al filmului cu tematică religioasă ”LUMINĂ DIN LUMINĂ”, ediția a XXV-a şi Expoziției-concurs națională de icoane ”RUGĂMU-NE ȚIE”,organizate de către Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, prin Centrul Cultural Județean Argeș.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, și a reprezentanților instituțiilor afiliate Consiliului Județean Argeș. Expoziția-concurs națională de icoane ”RUGĂMU-NE ȚIE”, ajunsă la a XXI-a ediție, a reunit lucrări ale iconarilor din întreaga țară, pictură pe lemn și pictură pe sticlă, cu scopul promovării artei sacre autentice.

Festivalul-concurs al filmului cu tematică religioasă LUMINĂ DIN LUMINĂ, ajuns la cea de a XXV-a ediție, a cuprins  producții de film video din țară și din străinătate, realizate în perioada 2018-2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email