Presa locală şi Primăria i-au premiat pe poliţiştii eroi

Ziarele Interes Argeşean, Actualitatea Argeşeană şi Argeş Expres, în colaborare cu Primăria municipiului Curtea de Argeş, i-au premiat marţi pe poliţiştii eroi care, în luna august, au salvat un bărbat de la înec.

Pe 6 august, polițiștii din Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 35 ani, din localitate se află în pericol de înec.

La scurt timp de la sesizare, comisarul de poliție Viorel Dumitru, inspectorul principal de poliție Bogdan Dina, ambii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș – Biroul Investigații Criminale, și agentul principal de poliție Adrian Amza, din cadrul Postului de Poliție Băiculești, l-au găsit pe bărbat în zona barajului Valea lui Enache din Băiculești. Bărbatul plutea pe luciul apei, fiind inconștient.

 

Cei trei polițiști au dat dovadă de prezență de spirit și au intrat în apă de unde l-au scos pe bărbat la mal și i-au acordat primul ajutor, efectuând manevre de resuscitare. Marţi, la şedinţa ordinară a lunii decembrie a Consiliului Local, poliţiştii au primit diplome de recunoştinţă din partea presei locale şi a municipalităţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email