Premiul câştigat la un concurs i-a adus unui tânăr un dosar penal

Deşi este greu de crezut, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Şuici a fost lovit de noroc, dar şi de ghinion în acelaşi timp.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş l-au trimis în judecată pe C.M., care a fost prins conducând un moped pe drumurile publice fără să deţină permis de conducere.
Acum ceva timp, C.M. a participat la un concurs, la care unul dintre premiile puse în joc a fost un moped. La un moment dat tânărul a fost contactat de organizatori concursului, care l-au înştiinţat că este fericitul câştigător al unui moto-scuter. Din momentul în care a primit vestea cea mare, C.M. abia aştepta să intre în posesia premiului. După o scurtă perioadă de timp acesta a primit mopedul, pe care a dorit să îl testeze imediat, deşi nu deţinea permis de conducere necesar pentru categoria respectivă de autovehicule. Astfel, probabil de bucurie, C.M. nu s-a mai gândit la consecinţe şi a plecat la o plimbare pe drumurile publice din localitate. Însă, plimbarea s-a a fost oprită brusc de oamenii legii, care supravegheau traficul rutier. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere, iar mopedul nu era înmatriculat. Acest lucru a fost confirmat şi printr-o adresă primită de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere Argeş. C.M. s-a ales cu dosar de cercetare penală şi urmează să fie judecat că a condus fără permis un moped neînmatriculat pe drumurile publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email