Premii importante la Olimpiade pentru elevii Seminarului Teologic

Elevii Seminarului Teologic „Neagoe Vodă Basarab” din Curtea de Argeș au participat la fazele naționale ale unor olimpiade școlare, primind premii importante, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei.

„În municipiul Brașov, în perioada 24-28 aprilie, a avut loc Olimpiada de Religie pentru Seminarii și Licee Teologice Ortodoxe, premiul I fiind obținut de tânăra Bătinaș Anastasia din clasa a X-a la disciplina Studiul Noului Testament, fiind coordonată de părintele profesor Stancu Sabin. Elevul Vioreanu Andrei Gabriel din clasa a IX-a a obținut o mențiune la disciplina Studiul Vechiului Testament, profesorul coordonator fiind preotul Sorescu Robert.

Municipiul Piatra Neamț a găzduit, în perioada 22-26 aprilie, Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei.

Elevii argeșeni au obținut la această olimpiadă următoarele premii: Maria Măriuț, clasa a XI-a: Premiul al II-lea, iar elevul Joița Robert Nicolae din clasa a XII-a a primit premiul al III-lea, profesori coordonatori: Mihăilescu Cornelia și Iacobescu Cristina Elena.

În municipiul București a avut loc Olimpiada Națională de Muzică Psaltică, unde elevii Dragnea Mihail din clasa a IX-a și Grecu David din clasa a XI-a au obținut mențiuni, aceștia fiind coordonați de părintele profesor Sorescu Robert”, transmite Arhiepiscopia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email