Preşedintele PDL, Ştefan Lăzăroiu, face bilanţul

În perioada scursă de la alegerea sa în funcţia de preşedinte al PDL Curtea de Argeş şi până acum, Ştefan Lăzăroiu a făcut o mulţime de lucruri, a spus acesta la conferinţa de presă a PDL de zilele trecute. După ce a numit câteva dintre ele, Lăzăroiu a mărturisit că nu e modest, dar ştie precis că a uitat multe dintre lucrurile făcute.
Potrivit bilanţului realizat şi prezentat de Ştefan Lăzăroiu, în cele câteva luni de când e preşedinte la PDL Curtea de Argeş şi candidat pe acest Colegiu pentru Camera Deputaţilor, a crescut numărul membrilor de partid de la 215 la 1007. „Am reuşit să pietruim nişte străzi, am organizat alegeri în majoritatea organizaţiilor, cu membrii de zece ori mai mulţi decât erau înainte, am împărţit mii de pachete, 5000 doar la Crăciun, persoanelor nevoiaşe, am dus 2500 de tineri, elevi şi pensionari în excursii, am trimis tineri la mare de 1 mai”, a enumerat Ştefan Lăzăroiu.
De asemenea, a spus acesta, cei mai mulţi bani care au venit anul acesta în Argeş au ajuns în Colegiul Curtea de Argeş, şi aşa se va întâmpla şi în continuare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email