Preşedintele PDL Curtea de Argeş, Ştefan Lăzăroiu „Turiştii nu au motive să rămână mult timp la Curtea de Argeş!”

În opinia preşedintelui PDL Curtea de Argeş, Ştefan Lăzăroiu, municipiul nostru este „cel mai frumos oraş din ţară”, dar „turiştii nu au acum motive să rămână prea mult în oraş”. Printre lucrurile pe care ar trebui să le aibă municipiul se numără un „bazin olimpic” şi multe altele. „Astfel de lucruri domnul primar nu a făcut”, a declarat Lăzăroiu la conferinţa de presă a partidului.
Turneul de Tenis recent încheiat la Curtea de Argeş este genul de eveniment care poate să atragă turiştii la Curtea de Argeş şi care poate să facă publicitate oraşului nostru. „Domnul notar Duinea a muncit mult pentru acest turneu de tenis, dar rezultatele au fost pe măsura eforturilor”, a mai spus candidatul PDL la Camera Deputaţilor pe Colegiul Curtea de Argeş.
Şeful democrat liberalilor din municipiu spune că are planuri mari pentru Colegiul pentru care va candida. „Este absolut necesară dezvoltarea Văii Argeşului, pentru că poate să atragă turiştii, şi poate constitui, apoi, motorul de dezvoltare pentru întreg Argeşul”, a mai spus Ştefan Lăzăroiu la Curtea de Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email