Preşedintele PDL Curtea de Argeş, Ştefan Lăzăroiu, iese la atac „Primarul Diaconu este incompatibil!”

„Primarul Nicolae Diaconu este incompatibil, pentru că e administratorul unei firme. Un cetăţean a făcut şi o sesizare în acest sens la secretarul Primăriei, şi nu a primit nici un răspuns”, a declarat preşedintele PDL Curtea de Argeş, Ştefan Lăzăroiu, la conferinţa de presă a partidului, conferinţă la care au mai fost prezenţi Vasile Sabie, vicepreşedintele organizaţiei, şi Victor Suhan, director al SC Hidroserv şi de asemenea vicepreşedinte al PDL.
Ştefan Lăzăroiu a mai adus primarului municipiului şi alte acuzaţii. „Licitaţiile organizate au fost anulate din cauza caietului de sarcini întocmit la fiecare licitaţie. Un an de zile a ţinut dl. primar 11 milioane de euro în conturi şi nu a făcut nimic. Acum, caietul de sarcini e aproape acelaşi, şi e clar că licitaţia va fi din nou amânată. Primarul nu vrea să facă nimic la Curtea de Argeş”, a spus Lăzăroiu.
Primarul Nicolae Diaconu îl contrazice pe Lăzăroiu. „Nu sunt administratorul niciunei firme. Acea firmă e suspendată de foarte mult timp. Apoi, caietul de sarcini îl face proiectantul, nu autoritatea contractantă. Proiectantul îţi dă proiectul tehnic şi nişte reguli de respectat, care sunt în caietul de sarcini. Nu a adevărat că am ţinut banii un an. Am semnat contractul pe 1 septembrie 2010, iar pe 1 septembrie anul acesta se face un an. Nimeni nu-ţi dă banii toţi, imediat. Se acordă prefinanţare, iar la noi banii au venit în martie”, ne-a spus primarul Diaconu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email