Poveste la poarta închisorii, cu Gigi Becali: „Dacă Penescu mi-l dă pe Tănase, îl scot de la Penitenciar!

Viitorul lui Cristian Tănase se va decide în această săptămână. Gigi Becali se bate cu nemţii de la FC Koln pentru achiziţionarea mijlocaşului lui FC Argeş, pentru care a oferit 1 milion de euro şi 50% dintr-un eventual transfer în străinătate. Clubul german oferă pentru Tănase dublu de cât dă Gigi Becali, adică 2.000.000 de euro.

 1 milion de euro şi 50% dintr-un viitor transfer în străinătate

Vineri, Gigi Becali s-a deplasat la Piteşti, împreună cu impresarul Victor Becali, pentru a negocia cu conducerea lui FC Argeş transferul lui Cristian Tănase la Steaua. Latifundiarul din Pipera s-a oprit mai întâi la sediul firmei PIC, situat la ieşirea de pe autostrada Bucureşti-Piteşti, unde preţ de o jumătate de oră a discutat cu fiul lui Cornel Penescu, Andrei, despre transferul celui mai râvnit fotbalist de la FC Argeş. Cum oferta Stelei este cu un milion de euro mai mică decât cea oferită de FC Koln, Steaua trebuie să aştepte deznodământul negocierilor cu nemţii, care sâmbătă vor veni şi ei la Piteşti pentru Cristian Tănase. „Le-am oferit celor de la FC Argeş 1 milion de euro şi 50% dintr-un eventual transfer al jucătorului în străinătate. Rămâne să discutăm în continuare”, a spus Gigi Becali la finalul discuţiilor de la sediul PIC.

 A stat oră la poarta penitenciarului

În încercarea de a lua faţa celor de la FC Koln, finanţatorul Stelei s-a urcat în maşina condusă de Victor Becali şi s-a deplasat la Penitenciarul Colibaşi, unde, în jurul orei 13.30, a vrut să stea personal de vorbă cu Cornel Penescu, aflat după gratii de la 13 aprilie. Nici aici nu a avut succes însă, pentru că nu a putut intra la camera de vizită a deţinuţilor deorece nu avea niciun act de identitate la el. „Sunt George Becali. Mă recunoşti? Dacă, da, atunci dă-mi voie să merg la Penescu. Ce îmi trebuie mie act de identitate? Sunt persoană publică, mă cunoaşte toată lumea!”, a încercat Becali să-i convingă pe gardieni să-l lase să intre în incinta Penitenciarului Colibaşi. După o oră de stat la poarta puşcăriei, Becali a rămas cu ochii în soare şi a plecat la de Colibaşi dezamăgit. „Am vrut doar să-l salut şi să-l încurajez pe Penescu, care nu merita să ajungă aici. Am stat degeaba la poarta penitenciarului. Cu ăştia nu ai ce să vorbeşti. Plec.”, a spus Becali dezamăgit, înainte de a urca în maşina vărului Victor.

 „Nu mă mai întorc niciodată la Penitenciarul Colibaşi”

Patronul Stelei a fost însă întors din drum de avocatul Florentin Scaleţchi, care îl reperezintă pe Cornel Penescu în dosarul privind corupţia din fotbal. Ghinion şi de data aceasta, pentru că nici avocatul nu a reuşit să obţină biletul de intrare pentru Becali. „Aştia îşi bat joc de mine! Nu mă mai întorc nicidată la Colibaşi!”, a răbufnit Becali înainte de a pleca pentru a doua oară din parcarea Penitenciarului Colibaşi. „Voi ţine legătura cu Penescu prin avocat şi îi transmit următorul mesaj: «Dacă mi-l dă pe Tănase, îl scot de la penitenciar!»”, a fost declaraţia făcută de Gigi Becali după două ore petrecute la poarta Penitenciarului Colibaşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email