Postul de director al Serviciului Pieţe nu va mai fi scos la concurs

Postul de director al Serviciului Pieţe, Târguri şi Oboare nu va mai fi scos la concurs deocamdată, pentru că primarul Panţurescu a scos proiectul de hotărâre referitor la această decizie de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de joi.

Vă reamintim că una dintre hotărârile care urmau să fie supuse dezbaterii aleşilor locali erau procedura de recrutare şi criteriile de selectare pentru concursul de ocupare a acestui post. Faptul că printre specializările celor care se puteau înscrie la concurs era şi Psihologia, a stârnit în comunitate un val de comentarii, cele mai multe nefavorabile administraţiei publice locale. Această specializare părea să fi fost adăugată pentru ca Ionel Păunescu, consilier local care a încheiat un acord cu PSD la începutul mandatului, să poată accede la post. Joi, la începutul şedinţei, primarul a spus că scoate acest punct de pe ordinea de zi şi nu a comentat deloc decizia sa.

2 thoughts on “Postul de director al Serviciului Pieţe nu va mai fi scos la concurs

  1. Maine asta spune ca nu mai este nevoie nici de viceprimar…. Așteptăm cu interes….. Dar ca, consilier personal pe Draghici era o soluție optima pentru ca îl recomanda CV-ul….. Câți bani atâta peste……

  2. O veche zicala spunea : Dacă toate barbile ar însemna un înțelept atunci fiecare capra ar însemna un deștept…. Cam asa și pe la noi….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email