Poliţiştii au dat 460 de amenzi în week end, au reţinut 23 de permise şi au retras 7 certificate de înmatriculare

Peste 50 de polițiștii rutieri argeșeni au acționat în medie, zilnic, în zilele de sâmbătă și duminică, pe toate drumurile din județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, în contextul unor valori ridicate de trafic, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

În zilele de 29 şi 30 august, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie, acţionând în special pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 460 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 120.000 de lei. De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 23 de permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email