Polițiștii au căutat droguri la festivalurile și sărbătorile din Argeș cu ajutorul unui echipaj canin

Polițiștii au fost prezenți în aceste zile la Festivalul Stonebird de la Corbi, dar și în municipiile Curtea de Argeș și Câmpulung.
Aici, polițiștii au acționat și pentru depistarea persoanelor care consumă sau dețin substanțe interzise. În acest sens, polițiștii argeșeni au beneficiat de sprijinul unui echipaj canin, specializat în depistarea drogurilor, de la Centrul Chinologic Sibiu, informează IPJ Argeș.
De asemenea, polițiștii de prevenire au desfășurat activități informativ-preventive pentru informarea și conștientizarea tinerilor cu privire la efectele nocive ale consumului de substanțe psihoactive.
Persoanele prezente la activități au fost informate cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive, despre consecințele care decurg în urma consumului de substanțe psihotrope, respectiv alterarea relațiilor cu familia cu prietenii ori despre efectele dăunătoare asupra sănătății, dar și despre adoptarea unor comportamente distructive.
În zonele cu aglomerare mare de persoane au fost prezenți și polițiștii rutieri, care au asigurat fluidizarea traficului rutier, pentru prevenirea blocajelor și producerea accidentelor rutiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email