Polițiști de la Serviciul Imigrări Argeș, verificări în trafic

În cursul zilei de astăzi, 22 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș au organizat și desfășurat pe DN 7, pe raza localității Bascov, o acțiune având ca principal obiectiv să aducă în atenția participanților la trafic faptul că respectarea regulilor de circulație are ca efect combaterea cauzelor în care au loc accidentele de circulație, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.
”Acțiunea a avut și o componentă de verificare, a cărei complexitate este subliniată de structurile participante, la activitate participând și o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, polițiști ai Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Argeș, precum și specialiști din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Argeș.
În privința abaterilor constatate pe drumurile din județul Argeș, în ultimele 24 de ore a.c., polițiștii rutieri argeșeni au aplicat 243 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 42.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 19 permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie”, se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email