Polițistă din Argeș, pe podium la campionatul de atletism și cros al MAI

În lupta împotriva criminalității, deseori sunt necesare îndemânarea și viteza. Pentru a fi mereu pregătit pentru acțiune, polițistul trebuie să fie bine pregătit fizic, printre altele.

Conștientă de aceste aspecte, dar mânată și de o pasiune pentru atletism, cu multă muncă și determinare, colega noastră Popa Maria Mădălina, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Pitești, nu pierde nicio ocazie să obțină performanțe remarcabile în domeniul sportiv.

Astfel, la etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros al M.A.I., care s-a desfășurat luna trecută, la Târgu Jiu, colega noastră a reușit să obțină două medalii: locul I, la proba Cros 2000 m și locul II, la proba Cros 800 m.

Competiția a reunit peste 200 de sportivi din structurile Ministerului Afacerilor Interne, care s-au luptat pentru ocuparea unui loc pe podium.

Despre performanțele remarcabile ale colegei noastre în cadrul competițiilor interne, dar și în afara ministerului, am putea scrie multe, dar amintim câteva recente: locul I la competiția Legal Half Maraton 10 km de anul acesta și locul II la Campionatul de Atletism și Cros de anul trecut la aceleași probe la care a participat și anul acesta.

Apreciem eforturile colegei noastre în perfecționarea capacităților fizice și promovarea unui stil de viață sănătos și îi dorim mult succes în activitățile viitoare!

Biroul de presă al IPJ Argeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email