Poliţiştii au aplicat 41 de sancţiuni în valoare de aproape 6000 de lei

Poliţiştii din cadrul Birourilor de Ordine Publică, Poliţie Rutieră, Poliţie Rurală, împreună cu cei ai posturilor de poliţie arondate Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, au aplicat un număr de 41 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor legii privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de 5.768 lei, şi au reţinut două certificate de înmatriculare, informează Biroul de presă al Iinspectoratului de Poliţie Argeş.
Cu această ocazie a fost identificat G. V. de 22 ani din comuna Sălătrucu, care a efectuat transport rutier de marfă cu o autoutilitară, fără a deţine licenţă, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.
De asemenea, poliţiştii Biroului de Poliţie Rutieră au identificat în trafic pe B. A. de 27 ani din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, care a condus un autoturism de producţie externă pe str. Valea Iaşului din Curtea de Argeş, având valabilitatea numerelor expirată din data de 14.05.2010. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal şi i-a fost reţinut permisul de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email