Poliţist dezbrăcat şi beat a făcut scandal în restaurant

Duminică dimineaţa, la ora 5, în Restaurantul Sârbesc a izbucnit un mare scandal. Ionuţ Laurenţiu Jianu, de 24 de ani, poliţist, ajutor de şef de post la Băiculeşti, împreună cu Robert Angelescu, beţi morţi şi dezbrăcaţi până la brâu, au intrat în restaurant şi i-au luat la bătaie pe meseni, iar aceştia au ripostat. A fost anunţată Poliţia prin 112, iar la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă a Poliţiei Curtea de Argeş. În urma altercaţiei a fost spart un geam şi au fost distruse mai multe bunuri din incinta localului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, conform IPJ Argeş.
Antecedente pentru poliţist
Potrivit comandantului Poliţiei Curtea de Argeş, comisarul şef Ione Ispir, poliţitul implicat în incident a mai avut probleme. „Jianu a fost transferat la noi de la Bucureşti acum vreo câţiva ani, când s-a decis să fie transferaţi poliţiştii aproape de localităţile lor de domiciliu pentru că nu li se mai deconta chiria. Pe mine nu m-a întrebat nimeni. După ce s-a întors acasă, a avut un incident la Poienari, acolo unde locuieşte. A intrat în casă peste un sătean şi l-a bătut, se pare din cauza unei fete. Are dosar de cercetare la Parchet”, ne-a spus şeful Poliţiei municipale. Duminică dimineaţa, Jianu şi prietenul său au ajuns la Restaurantul Sârbesc direct de la discotecă. „S-a închis discoteca iar ei, beţi, auzind că e un botez la restaurantul acela şi ştiind cine e acolo, s-au gândit să meargă să facă scandal”, ne-a mai spus comandantul Ispir.
„Întrucât agentul de poliţie are calitatea de organ de cercetare penala. al Poliţiei judiciare, dosarul penal a fost declinat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. Agentul de poliţie Ionuţ Laurenţiu Jianu era în ţinută civilă şi se afla în timpul liber”, precizează IPJ Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email