Poliţist acuzat că a bătut un sătean din Băiculeşti

Scandal la Băiculeşti, între un bărbat şi poliţistul din comună, care se acuză reciproc de agresiune. Nicolae Ciurea de 51 de ani susţine că a fost bătut fără motiv, cu pumnii şi picioarele, de poliţistul Marius Dobra, şi în urma loviturilor primite s-a ales cu un ochi vânăt, mai multe traumatisme şi doi dinţi rupţi. La rândul său, poliţistul spune că el este victima, şi că nu a făcut decât să se apere, după ce bărbatul ar fi încercat să îl strângă de gât.

„Nu am făcut decât să măsor gardul! Poliţistul s-a năpustit asupra mea!”

Nicolae Ciurea, susţine că totul a început în urma unor discuţii cu vecina de lângă casă. “Noi i-am vândut terenul şi ea a intrat pe terenul meu cu 20 de centimetri. Eu doar am chemat-o să vină şi ea, să măsurăm, pentru că trebuie să facem gardul corect. În loc să discutăm ca oamenii, ea a sunat la 112”, povesteşte bărbatul. La scurt timp, în zonă a sosit poliţistul din comună. “Eram cu cleştele în mână şi desfăceam plasa de sârmă ca să pot să măsor. Eram pe terenul meu. Când m-a văzut m-a întrebat de ce desfac gardul în faţa lui şi apoi a sărit cu pumnii şi picioarele asupra mea. Mi-a umflat ochiul, mi-a rupt dinţii, m-a lovit cu cătuşele…Am crezut că nu mai scap cu viaţă”, spune Nicolae Ciurea. Imediat după incident, bărbatul a ajuns la spital şi astăzi îşi va ridica certificatul medico-legal. “Luni, după ce voi avea toate actele, voi depune plângere la poliţie”, mai spune Nicolae Ciurea.

Poliţistul spune că doar s-a apărat

Marius Dobra, poliţistul implicat în acest scandal, susţine că Nicolae Ciurea a fost cel l-a atacat. “După ce am ajuns la faţa locului, am încercat să discut cu Nicolae Ciurea. Iniţial, bărbatul a fost cooperant, însă apoi, în timp ce îi verificam actele, m-a jignit şi a devenit recalcitrant. S-a năpustit asupra mea, rupându-mi hainele, eu am căzut în genunchi şi în acel moment a vrut să mă strângă de gât. Am fost nevoit să mă eliberez din mâinile lui şi să mă apăr”, susţine poliţistul. Omul legii şi-a scos certificat medico-legal şi a depus o sesizare împotriva lui Nicolae Ciurea, acuzându-l pe acesta de ultraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email