Poliţia caută o fetiţă şi un băiat


Fetiţa în vârstă de doi ani, din Botoşani, dispărută fără urme după ce a fost lăsată în grija mătuşii bolnave psihic, este căutată şi în judeţul nostru. Denisa Gabriela Suru, în vârstă de doi ani, din comuna Cordăreni, este dată dispărută din data de 9 octombrie. “Fetiţa este căutată în toată ţara. Cine poate oferi relaţii legate de acest caz este rugat să se adreseze celei mai apropiate subunităţi de poliţie sau să sune la 112”, spune subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş. În momentul dispariţiei, fetiţa era îmbrăcată în pantaloni de culoare albă, bluză de culoare albă cu albastru, căciuliţă roşie, adidaşi albi. Semnalmentele copilei: înălţime circa 80 de centimetri, greutate – 10 kilograme, păr blond, ochi căprui.

A plecat de-acasă şi nu s-a mai întors

De asemenea, poliţiştii argeşeni încearcă să dea de urma unui băiat de 22 de ani, care în decursul lunii aprilie a plecat de la domiciliul său din comuna Bârla şi nu s-a mai întors.
Liviu Lincă are o înălţime de 1,70-1,75 m, ochi căprui, faţă ovală, păr şaten. Este cunoscut cu probleme de natură psihică.
Cei care pot oferi detalii despre cei doi dispăruţi, sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email